About Me

My photo
Keningau, SABAH, Malaysia
Pelaksana dan pembimbing kursus Bahasa Melayu PISMP.

Monday, February 16, 2009

MESYUARAT LAGI: KL

Mesyuarat lagi...kali ni kat Regency Hotel KL pula. Minggu lepas dah tertinggal kelas sebab ke Semporna...beratnya aku nak ganti kelas.

Mesyuarat KJ JPM seluruh IPG...dapat juga aku kenal rakan sejawatan dari IPG lain. Mungkin banyak idea yang boleh aku kongsi untuk program JPM nanti.Sampai lapangan terbang KK dah jumpa ramai kawan dari IPG lain, ada yang bermesyuarat di tempat yang sama dan ada di tempat lain.Sampai KL dan terus ke hotel jam 6 petang. Merasalah aku duduk bilik single... DG48 lah pula KJ lagi...senang aku bebas bergerak dalam bilik besar ni.Pertama kali menginap di hotel ini, kat bawah bersepah pasar malam, tak sempat meronda malam pertama. Yang paling BEST, tingkat bilik aku mengadap menara kembar PETRONAS dan Menara KL....apa lagi, aku rakamkan pemandangan menarik untuk koleksi blog.

Menara KL yang betul-betul terpacak depan tingkap bilik aku. Berkali-kali aku ambil gambar...kabur. Inilah yang terbaik daripada 10 keping yang sempat aku ambil.

Boleh tahan juga bilik ni. Kombinasi warna putih dan hitam. Senang aku buat kerja. Dan yang paling penting ada kemudahan internet dan sangat kuat isyaratnya. Tapi tetap guna Broadband aku.


Cantik!!!!!... merasakanlah aku tidur dua katil selama dua malam di hotel ni.

1 comment:

  1. best juga hotel ini cik..
    saya pun mau.ck sponsor ah...
    teringin mau tengok permandangan malam menara berkembar dengan menara Klcc tu..

    ReplyDelete